meer dan
een restaurant

Na 10 jaar ervaring in de restaurantsector, waarin we onder meer de befaamde Gault Millau haalden met Bistro De Pepermolen en onze score jaarlijks naar een hoger niveau tilden, besloten we onze groei te bekronen met de geboorte van Petite Source: een nieuwe, inspirerende omgeving van waaruit we ons persoonlijke verhaal op een opgewaardeerde manier kunnen delen met onze gasten.

Want Petite Source is meer dan een restaurant, het is een intieme, warme omgeving waar onze gasten ondergedompeld worden in een bad van rust en zich onder het genot van Franse gastronomische keuken helemaal thuis kunnen voelen.

Petite Source - Méér dan gewoon een restaurant
Petite Source biedt u een onweerstaanbare genotsbeleving

Eerlijke
gerechten

De kok des huizes Erik Jan, zijn (gast)vrouw Marlies, zoon Maarten en dochter Anneloes nodigen u uit in hun familiezaak met oog voor detail, smaak, schoonheid en (h)eerlijke seizoensgerechten met pure ingrediënten.

Wij hebben respect voor uw eigen eetgewoontes en allergieën. Als u ons tijdig inlicht, doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen. Extra ingrediënten die daarvoor nodig zouden zijn, worden apart verrekend. De samenstelling van onze recepten kan dagelijks wijzigen. Contacteer ons voor meer informatie.

“Kom genieten in een charmante omgeving & proef de authenticiteit”

  • Geniet een onvergetelijke smaakbeleving
  • Kom langs en proef de authentieke smaak van ons verhaal
  • Verse en seizoensgebonden gerechten in een groene omgeving
    Schrijf u in op onze nieuwsbrief

    Schrijf u in op onze nieuwsbrief